Cégünk, a Monsignore Security Kft. elhivatott védelmezője a lakosság és főként a nyugdíjas korosztály biztonságának. A Tisztelet Társaságának elöregedett számítógépes oktatótermének gépparkját korszerűsítettük a modern kornak megfelelő berendezésekkel, így a Társaság szépkorú tagjainak is elérhetővé vált, hogy korszerű számítógépeken fejlesszék tudásukat, és gyors interneten keresztül érjék el a világhálót.

 

A számítástechnika nélkül nehéz eligazodni a modern világban. Bár az idősebbek aránya növekszik minden európai országban, a számítástechnikai ismereteik továbbra is nagyon hiányosak, ez Magyarországra sajnos különösen igaz.
A számítástechnikába való bevezetés hogyan ösztönözheti az idősebbeket arra, hogy hosszabb ideig maradjanak a munkaerőpiacon, fejlesszék tudásukat, az internet segítségével pedig a kommunikáljanak.

Cégünk alapítása óta arra törekszünk, hogy a szépkorúakat segítsük tudásunk és anyagi lehetőségeinkhez mérten.

Előzetes ismeretek nélkül is az időskorúak 6 hét alatt készség szinten megtanulnak e-mail-t, levelezőlapot, csatolt fájlt küldeni, valamint megismerkednek a legfontosabb keresők és weboldalak használatával, az internetes telefonálás és a webkamerás beszélgetés használatát, így elérhetik esetlegesen távol élő vagy ritkán látott családtagjaikat.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Tisztelet Társaság szépkorú tagjainak egy minden igényt kielégítő gépparkkal tudtunk hozzájárulni számítógépes ismereteiknek fejlesztéséhez.

Partnereket keresünk további terveinkhez!

 

 

Telefon: 06 1 / 284 7200

E-mail: info@monsignore.hu
www.monsignore.hu